PUURPXL

Breedbandwinkel

Responsive website

terug naar cases Cases

Breedbandwinkel

De klantvraag
Sinds de start eind 2003 heeft Breedbandwinkel.nl zich ontwikkeld tot de belangrijkste vergelijkingssite op het gebied van internet, bellen en tv. Er was sindsdien veel verbeterd aan de website qua functionaliteit, maar de vormgeving was sterk verouderd. De vraag aan Puurpxl was om de site te voorzien van een redesign en landingpages te ontwerpen voor nieuwe onderdelen op de website. Puurpxl leverde ook de de front-end code (HTML/CSS) voor breedbandwinkel.nl op.

Breedbandwinkel

Doel van de website

  • Prijsvergelijking
  • Voorlichting consumenten

De doelgroep
Consumenten die prijsvergelijking voor internet, bellen en tv willen doen.

De oplossing
Door middel van een heatmap is onderzocht hoe bezoekers zich door de oude site bewogen en waar ze op klikten. Daarnaast is er marktonderzoek gedaan. Op basis hiervan zijn ideeën voor de nieuwe site ontwikkeld. In gezamenlijke werksessies is bepaald welke veranderingen er doorgevoerd zouden worden. Zowel functioneel als visueel zijn er verbeteringen aangebracht, waardoor de conversie werd verhoogd.

Het uiteindelijke resultaat
Een heldere website die continu gescand en geoptimaliseerd kan worden door een flexibele opbouw. Alle structurele vernieuwingen worden eerst uitvoerig getest en de feedback van bezoekers wordt gebruikt om de site te blijven verbeteren.

Vragen over dit project?

Puurpxl werkte aan:

design, HTML

Oplevering:

2015

Bezoek breedbandwinkel.nl

Meer projecten

Terug naar boven