PUURPXL

Quby

Responsive website

terug naar cases Cases

Quby

De klantvraag
Maak op basis van de bestaande huisstijl een redesign van de website waarin ook beter naar voren komt wie Quby is en wat Quby voor de klanten van energieleveranciers doet.

Doel van de website
Nu de toekomst van energie niet in de voorziening ervan ligt, maar in service, moeten de leveranciers zich anders manifesteren en profileren op de consumentenmarkt. De slimme thermostaat is een belangrijke innovatie die hieraan bijdraagt. Quby kan de leveranciers helpen met een nieuw businessplan en concrete stappen naar de transitie van leverancier naar serviceverlener. Op de website moet die boodschap helder verteld worden.

De doelgroep
Energieleveranciers

De oplossing:
Direct de slimme thermostaat in beeld brengen, omdat die heel concreet vertelt hoe meer service concreet vorm krijgt in de dienstverlening van energieleveranciers voor haar consumenten.
De voordelen van deze innovatie worden in de vorm van feiten en cijfers gepresenteerd, zodat de bezoeker van de site in een oogopslag een idee heeft van de producten van Quby en de dienstverlening die daarbij wordt geleverd. De service van Quby reikt tot en met het scholen van het onderhoudsteam.

Het uiteindelijke resultaat:
Een website die gebaseerd is op storytelling: de bezoeker kan het verhaal van Quby lineair volgen of kris-kras door de site heen. Maar altijd is direct in woord en beeld duidelijk wat Quby is, en wat het product voor de zakelijke markt kan betekenen.

Vragen over dit project?

Puurpxl werkte aan:

UX, design

Oplevering:

november 2015

Bezoek quby.com

Meer projecten

Terug naar boven