• Jihaaaa weer NUMMER 1 Emerce100, 2021

  Lees meer
 • Van Gogh Worldwide, uniek online platform met wereldwijde ambitie

  Lees meer
 • Wederom Nummer 1 Emerce100, 2020

  Lees meer
 • Puurpl wint International Splash award

  Lees meer
 • Puurpl wint twee Splash awards

  Lees meer
 • Nummer 1 Emerce100

  Lees meer
 • Puurpxl partner Task Analytics

  Lees meer
 • Puurpxl met stip in top5 in FONK50!

  Lees meer
 • Darja is Very Inspiring Person volgens Fonk Magazine

  In de top 20 van Most inspiring people van 2017 wordt Darja dappere ondernemer genoemd.

  Lees meer
 • 2017: Puurpxl in top 3 bij 50 beste bureaus van Nederland

  Lees meer

Een betere usability voor meer veiligheid in de luchtvaart

Klant
 • Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers
Branche
 • NGO & Overheid

De Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers (VNV) is een beroepsvereniging die de belangen van de Nederlandse luchtvaart professionals behartigt. Aangesloten leden delen waardevolle kennis en ervaring met VNV, om zo bij te kunnen dragen aan de veiligheid in de luchtvaart.

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat leden en bezoekers sneller informatie vinden en uitwisselen?

Waarom

Op de website werd belangrijke informatie niet gevonden. Daardoor steeg de behoefte naar een betere usability. Er moest een nieuwe website komen waar leden en bezoekers makkelijk kunnen vinden wat VNV doet en waar leden snel de interactie met de vereniging konden opzoeken.Wat we deden

Samen met de klant werden persona’s en toptaken vastgesteld en prioriteiten bepaald. Aan de hand van de statistieken en aanvullend gebruikersonderzoek werden deze gevalideerd, zodat we gemaakte keuzes konden baseren op data. We kregen antwoord op de vraag: ‘Wat vinden de leden van VNV echt belangrijk?’ De belangrijkste toptaak bleek het kunnen voorbereiden op de ledenvergadering en het raadplegen van de CAO informatie te zijn. Aan de hand van de toptaken is er een vernieuwde structuur neergezet, waarbij is gekozen voor een vraaggestuurde inrichting.

“De samenwerking verliep soepel en strak gestructureerd. Toch was er altijd ruimte voor extra momenten samen als dat nodig bleek, en dachten ze mee bij het oplossen van specifiek voor onze situatie geldende problemen”.

Scott Sligman, Product Owner,Vereniging Verkeersvliegers Nederland

“LimoenGroen en Puurpxl kwamen na enkele gesprekken met ons met een perfect op onze situatie aansluitende website die er ook nog eens heel fris uitziet. Hiermee zijn we echt fit voor de toekomst en kunnen we onze leden, maar ook andere bezoekers, veel beter bedienen dan dat we gewend waren”.

Secretaris Wouter Houben, Vereniging Verkeersvliegers Nederland

Resultaat

Met de vernieuwde website kan sneller kennis en informatie worden uitgewisseld, zodat belangen nog beter kunnen worden behartigd en de veiligheid in de luchtvaart wordt gegarandeerd. De nieuwe website sluit beter aan op de online doelstellingen en is gebruiksvriendelijker, zowel voor leden als voor de redactie.

Partner

LimoenGroen

Ga naar VNV

Meer weten over deze case?

Darja vertelt je er graag meer over. Bel of mail voor een afspraak.

030 275 89 50